Om det eventyrlige eventyr.

Mit navn er May-Britt Drews. Jeg er uddannet pædagog, med musik og drama som speciale og har siden 2002, udelukkende arbejdet med underholdning, som professionel.

Jeg jonglerer med flere figurer og de breder sig over både voksen og børne underholdning, samt fortolkning af tekster til børne og familiegudstjenester rundt om i Danmarks kirker.

Jeg er en farverig, kaotisk humørfyldt kvinde. Gift med Niels-Peter, der oser af ordentlighed og korrekthed. Sammen har vi 3 voksne børn. Da børnene var små, kunne ideen med børn og fuldtidsarbejde ikke hænge sammen. I den forbindelse startede jeg eventyrligt.dk op.

Først var det udelukkende børneteater for de mindste, hvor Klods Hans og Winni Wilskow figurerne kom på banen. Derefter var det gymnastikdamen Berta, der blev skabt, som hovedsageligt fremvises, til voksne arrangementer, så som fødselsdage, bryllupper, julefrokoster, firmafester, jubilæer mm.

Tanken var I begyndelsen, at det var børneteateret der skulle bære hele ideen med eventyrligt.dk – men hurtigt blev det faktisk Gymnastikdamen Berta der holdt økonomien hjemme.

Efter nogle år, kom Container Connie kort på banen, ifb med  “Scenen er din kørte” på DR. Container Connie blev dog efterfølgende overdraget til min søster, som med samme dialekt og delvis samme ansigt som mig – trådte skoene videre for denne figur. Container Connie figuren er dog ikke aktiv mere. Hun ligger pænt i en kasse og venter på en dag, at komme til live igen.!

Efter Gymnastikdamen Berta figuren blev skabt – kom endnu en børneteater figur på vingerne, nemlig “Gabriella´s juleevangelium”. Jeg syntes, at mangle en juleforestilling for børn.

Efter nogle år med hende, kom der forespørgelse, om jeg ville komme med børneteater prædikener til børn. Nu laver jeg også teater i kirker. Så eventyrligt.dk – er på nuværende tidspunkt bredere end da jeg startede – og da jeg endnu ikke er gået på pension, er det jo spændende at se, hvordan det hele ender og i hvilken retning det hele går.

Gymnastikdamen Berta

Berta er formand for gymnastikforeningen
i Herning og omegn og giver gode råd til,
hvordan man holder sig i god form og indtager sund kost.

 

Læs mere om Berta her

Gabriellas Jul

Ærkeenglen Gabriels lillesøster Gabriella, har sin helt egen oplevelse af juleevangeliet, som hun fortæller med stor begejstring.

 

Læs mere om englen Gabriella her

Winnie Wilskow

“Jeg hedder Winni Wilskow
og jeg bor ude i den store vilde skov…”

En forestilling med sang, mystik og dukketeater.

 

Lær mere den tryllende Winnie Wilskow

Klods Hans

Teater, drama, musik og trylleri, vil tryllebinde børnene
i 40 fantastiske minutter.

 

Mød Klods Hans og hans krage her

KONTAKT INFO

May-Britt Drews  | Bassumgårdvej 16  |  7400 Herning
fest@eventyrligt.dk
  |  mobil 28192627